Pachet Tratament Colon

Pachet Dr Clark Tratament Colon

Pachet Dr. Hulda Clark – detoxifiere si deparazitare Colon

Pachetul detoxifiere si deparazitare COLON conceput de Dr. Hulda Clark, contine:

  • Capsule Tumerice (Tumeric Capsules) – Flaconul contine 100 de capsule turmerice. Fiecare capsula gelatinoasa contine 500 mg deturmericTumericul, sau curcuma stimuleaza eliberarea bilei, creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele prin stimularea secretiei a doua enzime: gluconil-transferaza si glutation-transferaza.
  • Seminte de chimen (Fennel Seeds) – Fiecare capsula gelatinoasa contine 450 mg de seminte de chimen dulce. Datorita uleiurilor volatile, chimenul are actiune carminativa si de stimulare a secretiilor gastrice, actiune spasmolitica, antiinflamatorie la nivelul tubului digestiv, calmanta a colicilor intestinale si actiune expectoranta ;
  • Enzime digestive (Digestive Enzyme Capsules) – Enzimele digestive se prezinta ca ambalate in flacoane a cate 50 de capsule x 500 mg. Fiecare capsula contine pancreatina, pepsina, radacina de ghimbir, tipsina, bromenalina, lipaza, papaina.
  • deparazitare colonTinctura de coaja nuca neagra (Black Hull Walnut Tincture) – Tinctura din coaja de nuca neagra este ambalata in sticlute de 60 ml. Tinctura de nuca neagra este cel mai eficient produs cu rol deparazitar.
  • Capsule Cascara Sagrada – Capsulele de Cascare Sagrada sunt ambalate in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 425 mg scoarta de Purshiana Rhamnus (Cascara Sagrada). Produsul este un excelent laxativ, fiind recomandat in cazuri de indigestie cronica, ciroza si icter, ori ca purgativ impotriva constipatiei femeii insarcinate.
  • Oxid de magneziu – Oxidul de magneziu se afla ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 300 mg oxid de magneziu.  Oxidul de magneziu impiedica formarea calculilor si calcifierea vaselor de sange.
  • Solutie Lugol – Solutia Lugol este ambalata in sticlute de 30 ml, respectiv 576 picaturi; fiecare picatura contine 6.417 mg de iod elementar. Lugol este un antiseptic, o solutie foarte eficienta impotriva bacteriilor si a fungilor. Este de asemeni un foarte bun dezinfectant;
  • Clorhidrat de betaina (Betaine Hydrochloride) – Ambalat in flacoane a cate 100 de capsule; fiecare capsula gelatinoasa contine 350 mg. Are actiune antibacteriana, Betaina distruge familia de bacterii Clostridium.
  • Acid Clorhidric 5% (Hydrochloric Acid) – Ambalat in sticlute de 30 ml.

Afla mai multe despre Pachetul Tratament Colon…

Pachet Dr Clark Tratament Colon

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s