Pachet Detoxifiant si Deparazitar

Pachet Dr. Clark Detoxifiant si Deparazitar

Tratament detoxifiant si deparazitar mic Dr. Hulda Clark pentru 18 zile

Acest pachet contine cate un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra de 60 mLcapsule de pelin si capsule de cuisoare.

Dupa ani de zile de cercetare Dr. Hulda Clark din S.U.A. afirma in cartea sa „Vindecarea tuturor formelor de cancer” ca in 1990 a descoperit adevarata cauza a cancerului, si anume un parazit (Fasciolopsis Buskii) a carui prezenta a fost dovedita in fiecare caz de cancer, indiferent de tipul acestuia. Opiniile exprimate aici se bazeaza pe cercetarile sale stiintifice si pe studiile de caz specifice, referitoare la pacientii sai. Tratamentele indicate aici nu sunt inlocuitori, sau substituenti pentru alte forme de tratament medical conventional.

deparazitareSpecia umana este, in prezent, infestata masiv cu paraziti, in special cu trematodul (vierme plat) Fasciolopsis Buskii. In prezenta alcoolului izopropilic, Fasciolopsis Buskii isi completeaza intregul ciclu de viata in corpul uman. Alcoolul izopropilic se acumuleaza in ficat, unde incheie ciclul de viata al Fasciolopsis Buskii. Acesta initiaza procesul de malignizare, adica producerea stimulentului mitotic, orto-fosfo-tirozina. Prezenta unui trematod adult in ficat stimuleaza producerea orto-fosfo-tirozinei si influenteaza transbordarea acesteia intr-un alt organ.

Distrugerea tuturor parazitilor si a stadiilor lor larvare odata cu inlaturarea alcoolului izopropilic si a carcinogenilor din viata pacientilor are ca rezultat o recuperare remarcabila, in general vizibila, in mai putin de o saptamana. Stoparea consumului de micotoxine si a expunerii la cupru, cobalt si vanadiu este esentiala pentru regresul tumorilor.

Afla mai multe despre Pachetul Detoxifiere si Deparazitare…

Pachet Dr. Clark Detoxifiant si Deparazitar

Reclame

Un comentariu la “Pachet Detoxifiant si Deparazitar

  1. Pingback: Pachet Dr. Clark pentru Ficat | Dr. Hulda Clark

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s