Produse si Tratamente

Hulda Regehr Clark (18 Octombrie 1928 – 3 Septembrie 2009)

dr_HULDA_CLARKDr. Hulda Clark  afirma in toate cartile sale, ca toate cazurile de cancer sunt provocate de catre un singur parazit.  Totodata, explica faptul ca infectia cu virusul HIV se dezvolta tot din cauza aceluiasi parazit.

Dupa foarte multe cercetari efectuate, Dr. Hulda Clark a descoperit un nou tratament naturist eficient pentru vindecarea tuturor afectiunilor medicale existente la ora actuala, inclusiv pentru vindecarea  cancerului / SIDA! 

Studii si cercetari efectuate de Dr. Hulda Regehr Clark:

  • In perioada 1928 – 2009, la Universitatea Saskatchewan, Canada si-a obtinut toate diplomele de merit.
  • In anul 1958 a obtinut si un Ph.D. in Fiziologie la Universitatea din Minnesota, cu o lucrare denumita A study of the ion balance of crayfish muscle; evidence for two compartments of cellular potassium
  • In anul 1958 a obtinut certificatul de doctorat in Zoologie si Botanica
  • In anul 1980 a obtinut o diploma de licenta de la Clayton College of Natural Health. Clayton reprezinta o institutie de invatamant neacreditata, fondata in 1980 in U.S.
  • In 1985 a absolvit cursurile pentru titlul de Doctor of Naturopathy, care presupuneau 100 de ore de studiu, in schimbul unei taxe de 695 de dolari.
  • Titlul de Doctor of Naturopathy in 25 Ianuarie 1988, si diplomele de B.S., M.S. si Ph.D. pe data de 28 Martie 1989.

Drhuldaclark.ro promoveaza produse naturiste anticancer, detoxifiante si antiparazitare pentru a va juta in lupta impotriva afectiunilor dumneavoastra si pentru o viata mai sanatoasa folosind tratamente 100% naturale.

Dintre acestea enumeram: tinctura coaja nuca neagra pachete detoxifiante, pachete deparazitare, tratamente cancer hepatic, pelin, tratamente detoxifiere, tratamente deparazitare organism, cuisoare, arginina, ornitina, cisteina, borax, zappere profesionale, tratamente paraziti, tratamente viermi intestinali si multe alte produse ce vor ajuta sa traiti mai mult si mai sanatos!

Va asteptam in magazinul nostru online http://www.drhuldaclark.ro.

dr hulda clark

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s