L-Cisteina

Cisteina

Cisteina sau L-cisteina este un amino acid ce poate fi gasit in multe din proteinele corpului nostru. L-cisteina ajuta la distrugerea mucusului si la dezintegrarea substantelor daunatoare din organism. Atat cisteina cat si L-cisteina ajuta la cresterea nivelului antioxidantilor.

Antioxiantii sunt substantele ce curata radicalii liberi, care distrug compusii din organism ce altereaza celulele membranelor, si pot cauza moartea celulelor. Radicalii liberi apar in mod normal in organism, dar factorii externi (razele ultraviolete, radiatiile, tigarile, poluarea) ajuta la cresterea numarului celulelor distruse. Cercetatorii sunt de parere ca acesti radicali liberi contribuie la imbatranirea celulelor, si la anumite probleme de sanatate ca cele de inima sau cancer.

L-Cisteina este un super antioxidant si este adaugata la formula pentru a actiona in special in zona lichida care inconjoara celulele organismului uman. L-Cisteina mentine nivelul de glutationa redusa (GSH) care este parte componenta a fiecarei celule umane. Orice dezechilibru in nivelul de glutationa redusa poate duce la moartea celulei afectate.

L-cisteina se administreaza in completarea tratamentului antiparazitar descoperit de Dr. Hulda Clark. Ajuta la eliminarea metalelor grele, acumulate in tesuturile organismului uman, distruge chisturile hidatice, ca stadii rezistente ale teniei. L-cisteina da rezultate MIRACULOASE in TRATAMENTUL CANCERULUI daca este asociat cu Tinctura de coaja de nuca neagra, pelin si cuisoare.

Afla mai multe despre Capsulele cu L-Cisteina…

Cisteina

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s