Pelin

Pelin

Capsulele de pelin sunt recomandate in afectiuni precum: eliminarea parazitilor intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), cancer, artrita, dureri articulare, indigestie, astm, probleme dermatologice, Candida, tuse, migrene, digestie dificila, gastrita hipo-acida, senzatie de greata sau deranjamente stomacale frecvente – nici o alta planta nu se poate compara cu pelinul, atunci cand este vorba de stimularea activitatii stomacului si a digestiei.

Capsulele de Pelin pot fi utilizate in ameliorarea urmatoarelor afectiuni:

  • Hepatita, ciroza – capsulele de pelin reprezinta un extraordinar tonic si protector al ficatului. Se administreaza câte o capsula de 3 ori pe zi, în cure de doua saptamâni, cu o saptamâna de pauza.
  • Indigestie, balonare – se iau înainte de masa 2-3 linguri de vin de pelin sau o jumatate de lingurita de tinctura.
  • Giardia, viermi intestinali – Se administreaza capsule, în cure de 14 zile, cu 10 zile de pauza. Poate fi administrat singur sau în combinatie cu medicamente de sinteza, a caror actiune o potenteaza foarte mult.
  • Intoxicatii alimentare, otraviri – se face o cura de 2 saptamâni cu pelin, din care se iau câte doua capsule pe zi. Pelinul este depurativ, stimuleaza si tonifica ficatul, stimuleaza eliminarea toxinelor ramase în organism.
  • Dureri de cap, vomismente, migrene – se trateaza prin administrarea de tinctura de pelin, din care se iau câte 50 de picaturi de 4-6 ori pe zi sau echivalentul acestora in capsule. Pelinul ajuta la normalizarea circulatiei cerebrale, combate voma, înlatura tulburarile digestive si în special biliare, care adesea sunt asociate si stau la baza migrenelor.
Pelin
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s